Тавански нискоенергийни вентилатори

Таван фенове може да ви помогне да намалите сметката за ток с до 30 до 40 процента. Докато вентилатор на тавана всъщност не намалява температурата на стаята, проектът прави стаята чувствам охладител – което ви позволява да се повиши на термостата и да е също толкова удобно.
AirPro P2530-09 Прогрес Осветление на

Дизайн Съвет: Energy Star-харесвани фенове, като AirPro P2530-09 фен Прогрес Lighting (показан по-горе), са 60 на сто по-ефективни в сравнение с конвенционалните фен и леки единици, предлагащи допълнителни икономии на енергия.

2. Таван фенове са стил задвижва аксесоар
Таван фенове са на разположение в различни размери, стилове и покрития като допълнение към вашия уникален стил интериор. Фенове са повече от просто функционална; те могат да служат като изявление парче или фокусна точка на стаята.

Напредък Осветление Palm Blade Set
Дизайн Съвет: Сменяеми блейд комплекти – като Прогрес Осветление Palm Blade Set на (показан по-горе) – ви позволи лесно да преосмисли дизайна на вашия фен без замяна на целия блок.

3. Таван фенове предлагат гъвкавост от стая до стая
Дали с чиста жилищна площ, спалня, екраниран-в веранда или кухня, вентилатори допринасят за една приятна среда в почти всяка стая на дома. Плюс това, толкова повече привърженици, използвани в целия дом, толкова по-големи икономии на енергия сметката си.

4. Вентилатори осигуряват красив и функционален осветление
Вентилатори със светлини ви позволяват да допринесе за слоеста осветление дизайна на стаята си. Изберете фен с вградено осветление, или лесно инсталиране фен светлина комплект, за общите ползи осветление.

Напредък Светилник Collection Trinity
Дизайн Съвет: Изберете светлина комплект, който координира с тела и уреди в други области на вашия дом. Много от леки комплекти Прогрес осветление са част от по-големи осветителни семейства, като например събирането Троица, (показан по-горе), като на догадки от процеса на подбор.

5. Таван фенове добавят целогодишно стойност
Много хора не знаят, че вентилатори могат да бъдат използвани, за да циркулира топъл въздух през студените месеци на годината. Чрез провеждане на лопатките на часовниковата стрелка, вентилатори бутат топъл въздух надолу от тавана, без да създават проект.
Trevina фен Прогрес Осветление на
Дизайн Съвет: Изберете фен оборудван с реверсиране на мотора, като Trevina фен Прогрес осветление, което ще лесно да промените посоката на вашите перките на вентилатора, за да се създаде комфортна среда за живеене всяко време на годината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *